Assemblea pel 27/5/2011 a partir de les 20h – Ordre del dia


Concentració dels Indignats per una Democràcia Real Ja! Divendres 27 de maig

Concentració dels Indignats per una Democràcia Real Ja! Divendres 27 de maig

Darrera hora: A partir de les 19h qui pugui que avanci la seva presència a p. Alfons, en solidaritat amb #acampadabcn i condemnant la brutalitat policial i d’acord a la crida generalitzada a totes les concentracions i acampades. Els horaris són els mateixos als anunciats, només qui pugui que vingui abans.

– Exposició de l’evolució de la setmana i de les activitats i actes desenvolupats.

– Debat sobre implicació o no a la manifestació convocada pels Sindicats de la Branca Educativa i Sanitaria a Catalunya.

– Manifestació a les Terres de l’Ebre 15-J.

– Continuació de Constitució de Comissions de Treball.

– Torn Final de Paraules.

Que tothom porti ja propostes i idees madures de casa, propostes gràfiques o per escrit, material per prendre notes, etc. Aprofitem el temps i siguem auto-exigents, concisos i no ens repetim en els arguments.

Inviteu a tota la gent que pugueu, que se sàpiga que això és un exercici de democràcia real al carrer, i tothom té el mateix dret a escoltar, parlar, opinar i votar si cal.

Event al facebook

Anuncis

2 thoughts on “Assemblea pel 27/5/2011 a partir de les 20h – Ordre del dia

  1. La democràcia es canvia des dins. no des de fora. A Islàndia un partit “anti-partit”, va guanyar les eleccions, per canviar les coses. i si parlem de països com Veneçuela o Bolívia, també s’ha canviat des dins. I per als que som més moderats, l’entrada de Lula al Brasil també va suposar un fort canvi social. com també Hitler va arribara a gunyar unes eŀleccions. Les assamblees podran ser molt obertes, participatives i democràtiques, però si vols reventar el sistema, entra-hi dins.

    Us deixo amb un interessant article de l’Hèctor Lòpez-Bofill http://www.avui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/415186-la-revolucio-catalana.html

  2. No podré assistir a l’assemblea del 27/5, però voldria deixar constància del meu suport a aquesta iniciativa i voldria que es tingués en conte la següent proposta, aquesta és la supressió dels càrrecs de consellers dels Consells Comarcals, Avui dia els consells són ens públics de serveis als ajuntaments i a la ciutadania i tenint només un cap polític n’hi hauria prou, els consellers no exerceixen (que ho podrien fer) cap funció que es puguin beneficiar els ciutadans i ciutadanes. Són una llosa econòmica per a les arques públiques dels consells per les seves elevades despeses, amb això no caldria acomiadar treballadors que són els que realment fan feina pels ciutadans, i que és el que ens estem trobant.
    Els alcaldes, que ja cobren per ser-ho, podrien suplir aquests consellers i se seguiria portant un control polític del que es realitza al consell, d’aquesta manera ens estalviarien els sous i sobre tot les despeses en dietes i desplaçaments, les quals no pujarien tant si les paguessin de la seva butxaca, però com paga un altre li foten a l’ample.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s