Acta IV Assemblea Democràcia Real Ja! 22/05/2011


Reunits a la Plaça Alfons XII, les ciutadanes i ciutadans de DEMOCRACIA REAL YA! – TORTOSA. Es constitueixen en Assemblea per tal de debatre punts d’unió i de vital importància per a la continuïtat dels actes reivindicatius.

–         S’informa de l’evolució de la nit anterior i de la jornada del diumenge.

–         S’acorda celebrar nova Assemblea General el proper Divendres dia 27/05/2011 a les 20:00 hores.

–         S’acorda mantenir el punt reivindicatiu diari a la Plaça Alfons XII al llarg de tota la setmana, esperant que es celebrin Assemblees al mateix i que els resultats d’aquestes, juntament amb la informació recopilada del blog i foros, sigui consensuada pel major número d’INDIGNATS/DES el proper Divendres.

–         S’acorda difondre els documents de recollida de signatures de recolzament als indignats i indignades de les Terres de l’Ebre.

–         S’acorda no anar a cap mitjà de comunicació per la inexistència de representant. No obstant es convida als mitjans de comunicació a que assisteixin a les Concentracions i entrevistin als particulars allí concentrats.

–         Es llancen tot un seguit de noves propostes i debats els quals romanen per tancar i s’ajornen per a la propera Assemblea.

–         S’Aprova l’ordre del dia de la V Assemblea general.

I es tanca l’acte amb la cacerolada. CiU ha fet soroll minuts abans per a celebrar la seva victòria. Nosaltres ho hem fet per a recordar-los que els vigilem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s