Concentració 20 de maig de 2011 – Plaça Alfons


Concentració massiva el 20 de maig a la Plaça Alfons de Tortosa.

Foto de Emilio Pérez

En el moment de màxima afluència es van comptabilitzar 350 persones, als voltants de les 21:30 h, i a les 24:oo h, començament de la jornada de reflexió, 200 persones van mantenir-se fermes i a lloc.

Ambient festiu, encuriosit i emocionat per molts i moltes, van ser diverses les intervencions a titul personal, de gent de totes les edats, condicions i àmbits de la societat.

Destacar especialment i agrair-los amb emoció l’assistència a tota la gent d’altres municipis de les Terres de L’Ebre i de la província de Castelló.

Crec que molts vam ser feliços de comprovar que no estavem sols, que molta gent està indignada de fa temps, i em pogut enriquir-nos amb l’intens debat que es va generar, on es va comprovar que son moltes les opinions, les solucions i la idea per la continuïtat d’aquests actes, fins i tot en molt cas, divergents i fins i tot contraries entre elles, però d’això es tracta la democràcia i no ens fa por. A altres potser si, al poble no.

Finalment una veintena de participants es van decidir a passar nit acampats a la plaça, i avui continuem!

A les 20:00 h esperem afluència massiva amb casseroles, idees i bon ànim. I com ahir, amb una indignació constructiva i sana.

Informació a marfanta.com

Anuncis

2 thoughts on “Concentració 20 de maig de 2011 – Plaça Alfons

 1. OBRIU ELS ULLS!!!!!

  GREU PROBLEMA SANITARI A TORTOSA

  Ens trobem davant d’un greu problema sanitari i medioambiental.

  Tortosa s’ha convertit en un laboratori i les persones són els cobaies.

  Us estem parlant de la problemàtica de les antenes de telefonia mòbil.

  Les autoritats politiques, en lloc de defensar el dret a la salut de la població, només miren pels interessos de les empreses de telefonia i ignoren les reivindicacions ciutadanes, les advertencies cientifiques i mèdiques i les resolucions internacionals i del Parlament Europeu, sobre aquest greu problema sanitari i medioambiental.

  Inclus a Tortosa ens trobem antenes de telefonia camuflades i sense llicència i l’Ajuntament fa la vista grossa i no pren cap mesura per protegir la salut de la població.

  Està clar que el tema TOTALMENT OBLIDAT pels polítics actuals és el de la lluita contra la contaminació electromagnètica que emeten les antenes de telefonia mòbil. Està clar, aquests polítics de pa sucat amb oli per qui estan mirant: pels interessos de les empreses de telefonia mòbil i s’obliden de protegir la salut de la població, ignorant les reivindicacions ciutadanes, els estudis científics, les propostes de l’Agència Europea de Medi Ambient i les resolucions internacionals i del Parlament Europeu.

  Les al·legacions per part de les operadores de telefonia de que es tracta d’un servei públic i essencial no els eximeix de l’obligació de complir les lleis i ademés s’ha de tenir en compte de manera prioritària la seguretat de les persones.

  En suma, obligar algú a tenir que suportar dintre el seu domicili o lloc de treball radiacions electromagnètiques sense el seu consentiment constitueix una clara violació del dret a la vida i la integritat física que garantitza l’article 15 de la Constitució, així com el seu dret a la llibertat i seguretat en qualsevol àmbit, article 17; del seu dret a la inviolabilitat del domicili (article 18) i del seu dret a la lliure elecció de la seva residència (article 19) per quant se l’està forçant a abandonar-la al saber que un procés judicial pot durar molts anys.

  Les radiacions electromagnètiques que generen les antenes de telefonia mòbil poden interferir en l’ADN cel·lular i perjudicar greument la salut.

  Per tant, ja va sent hora de que les nostres autoritats polítiques i sanitàries, els jutges, les organitzacions de consumidors, els mitjans de comunicació i les empreses afectades assumeixin les seves obligacions i responsabilitats.

  Ens estem jugant molt i no és acceptable que es continuï enganyant a la població.

  Centenars de milers de persones pateixen cada any por aquest motiu greus problemes de salut, de les quals moltes acaben morint. Així que ja n’hi ha prou!!!!!

  Volem defensar la salut o deixem que se’ns continui irradiant i emmalaltint a foc lento???

  Us agrairiem que fesiu propaganda de la nostra pagina web entre els vostres familiars, amics i contactes que visquin a Tortosa.

  La salut de tots està en joc. Uneix-te a nosaltres.

  Signat: Veïns afectats per les antenes de telefonia mòbil a Tortosa

  Per a més informació, consulteu la nostra web:

  Web: http://www.tortosanetadantenes.jimdo.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s